Jag kände mig som en slav och jag vågade inte vägra

Min historia är tyvärr inte så sällsynt. Jag har varit sexuellt utnyttjad av mina äldre bröder (en i taget) från att jag var 5 tills jag var 14 år. De var respektive 12, 10 och 6 år äldre än mig. Jag var deras docka speciellt när jag var liten och förstod inte riktigt vad det var frågan om. Jag fick runka av dem, eller så masturberade de framför mig. Ibland blev jag tvungen att suga av dem. De tittade på porrbilder och tvingade mig att titta på dem.

Jag kände mig som en slav och jag vågade inte vägra. Jag vågade inte heller berätta för någon eftersom de hotade mig på olika sätt. Jag var ofta sjuk och hade olika psykiska och fysiska reaktioner som mina föräldrar inte orkade ta itu med. Jag var alldeles ensam, bara min mormor gav mig stöd. Jag hade nog inte klarat mig utan henne. Hon hjälpte mig att tro att jag var värt något och att hitta en styrka i mardrömmen.

Det är cirka 40 år sedan, jag har nästan aldrig kontakt med dem, jag har gått i psykoanalys i sammanlagt 6 år och känner mig frisk och glad idag. Jag är en konstnär och författare med framgång. Jag arbetar som volontär i min fritid, försöker hjälpa kvinnor ur prostitution och jag bekämpar porr på olika sätt. Det har hjälpt mig mycket för att komma över mitt inre hat och hitta ännu mera balans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s