Jag fick hantera en sårad pojkvän varje gång jag sa nej till sex

En natt vaknade jag av att han smekte mig därnere. Jag gick med på sex, för nu hade det ändå hunnit gå så långt och han hade ju inte fattat att jag sov först. Efter en tid började jag få ont när vi hade sex och jag förstod inte varför. Jag fick hantera en sårad pojkvän varje gång jag sa nej till sex. Han tyckte jag behövde slappna av och att det var onormalt att jag inte hade mer sexlust. Han tyckte han var en schysst kille som fortsatte vara ihop med mig trots bristen på sex. En gång tjatade han till sig sex med mig som ”betalning” för att han skulle följa med mig ut och umgås som ett par. Det var under min värdighet men jag gick med på det. Trots att det gjorde ont. För jag ville ju så gärna ha en pojkvän som ville följa med mig ut och göra saker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s