Han våldtog mig medan jag tyst för mig själv rabblade bönen Fader vår

Den fysiska misshandeln fick ett slut i och med att jag smög iväg med vår gemensamma femåriga dotter till kvinnojouren en söndagsmorgon medan han fortfarande sov. De psykiska trakasserierna fortsatte under ytterligare sju år. Det började med en örfil när jag nattade dottern, hon var ett år. Den kom som en blixt från klar himmel, jag har fortfarande inte förstått vad som gjorde honom arg. Sedan följde fyra år av slag och psykisk tråkning medan vi fortfarande bodde tillsammans. Inget som syntes tydligt men det kunde vara en knytnäve i ryggen eller en knuff in i väggen. Natten innan jag tog skydd på kvinnojouren våldtog han mig under ca en timme medan jag tyst för mig själv rabblade bönen Fader vår.

En gång tog han struptag på mig. Jag blev överraskad av den urkraft som fick mig att slå mig fri. Psykiska misshandeln kunde han fortsätta med i och med vårdnadstvisten han startade och myndigheternas och rättsväsendets flathet. Det tog många år för mig att bli stark igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s