Efteråt satt jag i duschen och försökte tvätta bort äckel och den dåliga känslan men det gick inte

Den första ljuva kärleken. Det var han som gjorde det. Han såg ut precis som jag tänkt mig och vi höll ihop i 5 år. På den tiden trodde jag att våldtäkter skedde i mörka parker eller av en spetsad drink. Det hände visserligen andra men inte mig väl..? När han var kåt brukade han lägga sig på mig och dra av mina byxor. Han brukade trycka sig in i mig, en gång berättade han att han tyckte om när jag var lite torr för det var ännu skönare då. Han ville prova ha sex med mig när jag sov, jag gick med på att prova det, han provade så många gånger att jag började sova på soffan. Det gick tydligen bra att prova där med. Finns mycket jag inte minns riktigt för jag stängde av men vissa minnen är knivskarpa: vilka jeans eller strumpor jag hade eller vädret. Brukade stöna och låta så han skulle bli klar fortare. Efteråt satt jag i duschen och försökte tvätta bort äckel och den dåliga känslan men det gick inte. Det gjorde ont, ibland fick jag för mig att jag var skapt så.

Han ringde en måndag efter att jag varit hemma under helgen och ville att jag skulle flytta ut. Då gjorde jag slut på förhållandet. Började dejta ganska snart därpå men något kändes fel och jag mådde dåligt. Kröp till en kvinnojour och fick höra att jag blivit våldtagen. Likt ett slag i magen. Det är ungefär 4 år sedan och något halvår efteråt träffade jag min nuvarande sambo. Han är snäll och förstående. Jag däremot litar inte längre på någon, glömt hur man gör ens. Tror jag har början till vestibulit och varje dag kommer bilder eller sekvenser upp från det som varit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s