Att jag sov tolkades som ”att jag var tillgänglig/ledig för sex”

Så det kan gå…
Vi blev kära och efter 7 år gifte vi oss. Vi hade kul ihop. Två barn föddes med två års mellanrum och sex fick ett mindre betydelse för mig. Det gick några år… Helt plötsligt när jag sov vaknade jag med honom i mig. Påverkad av alkohol så klart. Vi hade ett snack och han skämdes som en hund. Det skulle aldrig upprepas. Jag älskade honom ju. Och barnen var små. Men… Det fortsatte och hända lite då och då när han hade tagit några öl med en kompis och satte uppe sent. Jag själv skulle upp med barnen och gick och la mig vid 23. Att jag sov tolkades som ”att jag var tillgänglig/ledig för sex”. Om barnen sov hos mig flyttade han de till sina sängar innan han skulle ha sex med en som sov. Och när jag vaknade och protesterade hördes aldrig min röst. Varje gång hade vi ett snack om det dagen efter och varje gång skulle det aldrig upprepas. Detta hände 4-5 gånger om året. Men efter ett antal år när vi skulle ta det där snacket igen sa jag: en gång till så polisanmäler jag dig. Jag ville inte lämna honom för ungarnas skull och jag ville ju att det skulle funka. Jag hade ingen jag vågade berätta för eller fråga om det så här det är när man är gift. Jag ville att vi skulle fungera och hitta varandra igen. Men jag hade ju ”sårat” honom genom att hota honom med en polisanmälan.
Nu är barnen stora och jag skild. Jag behöver aldrig mer oroa mig för att bli påsatt av honom när jag sover.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s