Hans behov var min ”plikt”

Efter att ha tryckt ner min självkänsla till botten med upprepande kommentarer om att jag borde gå ner i vikt, om min personlighet, om hur jag ”aldrig skulle få någon som honom”, om hur jag var en ”kuksugande hora” ifall jag pratat med gamla killkompisar (med mer) så var tjatsexet rätt lätt för honom att genomföra. Ville jag inte så var det tjat, ännu mer manipulation och utfrysning. Det klarade inte min låga självkänsla av, eftersom jag till slut trodde på det han sa.

Min kropp var hans ”rättighet” och att tillgodose hans behov var min ”plikt” för husfriden. Jag trodde att det var normalt, eftersom jag är uppväxt i ett hem där min pappa misshandlade och var otrogen mot min mamma. Där och då tänkte jag därför att ”min pojkvän är snäll som står ut med mig, jag borde vara tacksam och må bra”.

Har aldrig känt mig så fri som efter att jag dumpade honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s