Han kallade mig för en äcklig slampa

Han kallade sig feminist men hade ett beteende långt ifrån vad han sa sig stå för. Han hade åsikter om killarna jag legat med innan honom och kallade mig för en äcklig slampa. Han sa kränkande saker om mitt utseende – jag såg vulgär ut med läppstift eller så hade jag för urringad tröja. En gång hade vi sex fastän jag inte ville men jag vågade/orkade inte säga nej så vi hade det ändå. Efteråt sa han att han fattat att jag egentligen inte ville.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s